Translate

miercuri, 27 martie 2024

 

LA POMANA .......NAVALA !

PROFITORI MARI, PROFITORI MICI , MILOGI SI ……PACALICI au dat sfoara-n .....comuna, si-au dat mana, s-au incolonat si au purces in goana la masa ....pomenilor oferita de campania electorala din 2024.
Profitorii mari tintesc ........stratosfera politicii romanesti si unii

chiar merita , profitorii mici vor consilieri locali ca sa-si rezolve problemele personale ,sa-si securizeze posturile caldute pentru neveste, neamuri si acoliti , milogii, traseisti de meserie , la trei partide in doua legislaturi , au conditionat venirea in partid prin ocuparea functiei de viceprimar, iar....... pacaliciul tine cu tot dinadinsul sa fie primar , desi aproape 4 ani nu a facut NIMIC pentru comunitate ca viceprimar ( dar a incasat aproape 75000 de euro salariu din banii publici ) , iar ca presedinte al organizatiei politice a facut un mare .....ZERO , motiv pentru care a fost si suspendat din functie .
De ce .....PACALICI ? Pentru ca timp de aproape 4 ani a reusit sa se fofileze atat politic cat si administrativ , pacalind cu multa maiestrie atat colegii de partid, sustinatorii cat si adversarii politici .....
Dar dupa cum stiti jocul se termina cand ramai cu .....PACALICIUL in ....brate !
Doar ca aceste personaje au uitat un singur lucru ; pomana este binecuvantata de preot si stropita cu apa sfintita , in cazul nostru de electorat si sfintita cu ......stampila pe buletinul de vot !

Niciun comentariu: