Translate

vineri, 3 septembrie 2010

AM VISAT FRUMOS ; ‘’FAVORURI ‘’ PENTRU GUVERNUL BOC I . ALIMENTATIE SANATOASA
1. Mic dejun cu omleta din ouale d-lui. Adrian Nastase
2. Doi litri de apa, din apa sambetei, cea mai pura, acolo unde s-au dus banii din privatizari. 3.Sedinta comuna de lucru cu guvernul Ungariei, organizata , sponsorizata si gazduita de PRM, maistru de ceremonii C.V.Tudor
4.Scrisoarea catre FMI redactata si scrisa de Marian Vanghelie, pentru a demonstra ca au consultat si opozitia.
5.Baie de multime, in timpul celei de-a 34 zi de greva generala, cu 100.000 de demonstranti aflati in fata guvernului. Tinuta obligatorie ; costume Giorgio Armani, pantofi DOLCE & GABBANA, ceasuri de aur Rolex oyster-perpetual , parfumati cu L’instant de GUERLAIN si chiloti cu pusch –up , disegner Catalin Botezatu ( pentru moral )
6 . Bilete obligatorii de intrare la scumpul patinuar din Brasov astfel incat investitia sa sa amortizeze in 3 ani
7. . Imprumuturi personale ,pe termen scurt, de cate 100 mil. Euro,fiecare, in condutiile stabilite de FMI, bani ce vor fi gestionati de amante lor.
8. Organizarea de urgenta a unei excursii de agrement, din banii publici, cu un avion Tupolev 154 , inchiriat de la guvernul polonez, cu aterizare la Smolensk si transmisie in direct, exclusivitate OTV

Un comentariu:

Unknown spunea...

Fii rau si nu-i lasa! Ne faci sa mai si radem de ceea ce este de plans. De fapt, radem cu lacrimi, ceea ce le imbina in mod util si placut pe amandoua.