Translate

miercuri, 28 noiembrie 2012

CALENDARUL PIRELLI 2013


27 noiembrie 2012 
S-a lansat calendarul Pirelli 2013! (FOTO)
Astăzi, la Rio de Janeiro, a avut loc lansarea calendarului Pirelli 2013. Realizat de fotograful Steve McCurry, această ediţie este dedicată vibrantului şi spectaculosului Rio, iar topmodelele fotografiate – de data aceasta îmbrăcate! – au fost alese datorită implicării lor în organizaţii caritabile.
 Puteţi afla mai multe detalii despre celebrul “The cal” în numărul viitor al revistei The One, într-un material realizat de Anda Brînduşă, redactor- şef The One, care a luat parte la mult-aşteptatul eveniment şi ne-a ţinut la curent cu ultimile noutati din cadrul evenimentului.
“Poţi să fotografiezi nuduri oriunde. Însă aceste modele sunt îmbrăcate, şi fiecare dintre ele este implicată în acte de caritate. Sunt oameni care cred in idealuri şi care ne inspiră, prin urmare, am vrut sa le fotografiez într-un loc special, iar Rio a fost perfect pentru asta”, a declarat fotograful ediţiei Pirelli din 2013, Steve McCurry.

În paginile ediţiei 2013 nu vom întâlni numai fotomodele, ci şi actriţe brazilience sau oameni obişnuiţi din Rio, imortalizaţi în ipostaze care surprind nu doar frânturi din viaţa acestor oameni, dar şi bucăţi colorate din viaţa unui oraş care ne fascinează: Rio de Janeiro.

sursa; ONE.ro

Niciun comentariu: